Sponsring av vår Scoutkår

Våra stolta sponsorer

Här är våra stolta sponsorer för vår verksamhet under hösten 2016 och 2017.

De  bidrar till att göra det möjligt för oss att driva en riktigt bra verksamhet för våra scouter, och att alla får möjlighet att åka med på olika läger och arrangemang.

Logotype_JPG hogia 16-9

Stiftelsen

Folke Bernadottes
Minnesfond

Skärmklipp 2016-11-24 13.44.13 stenarecyclingblue primagaz-logo
eurosko bild2 whitered-logotype-web1

NEW logo 140318

logo loggan

Kontakt med Sponsorer för överenskommelse för 2018 håller på tas.

Vårt ambition kring sponsring – alla skall kunna åka på läger

Stenungsunds Scoutkår medverkar regelbundet på läger, hajker och andra arrangemang inom vår scoutkår, Göteborgs scoutdistrikt , Nationellt och och Internationellt.

Unga och vuxna skapar och upplever äventyr tillsammans, utmanar sig själva och lära känna nya kompisar.

Scouternas målsättning är bland annat att alla skall kunna vara med i vår verksamhet, oavsett ekonomisk situation. För detta behöver vi ekonomiskt stöd.

Är ni också intresserade av att stötta vår verksamhet?

Vi är oerhört tacksamma för all typ av sponsring så det stödjer en bra verksamhet för våra barn och ungdomar.

Vi har tänkt oss följande under våren 2018;

• 2000 Kronor
    Vi lägger er företagslogga på vår hemsida under denna perioden och ger er ett gåvobevis.
  • 5000 Kronor
    Vi lägger er företagslogga på vår hemsida under denna perioden och ger er ett inramat foto-gåvobevis
  • 10 000 Kronor
  • > 10 000 Kronor
    Vi har ett samtal med er kring hur vi tillsammans lägger upp en sådan sponsring

Givetvis uppskattas allt annat stöd och sponsring!

Enklast gör ni genom att maila vår Kassör Jenny Karsberg, och meddela belopp som ni vill sponsra med, vilket företag samt fakturaadress, så skickar vi en faktura på ert valda belopp.

Sponsorhuset

sponsorhuset-logo-286x97

Här finns en möjlighet att sponsra vår scoutkår utan att det kostar dig någonting!

Om du ändå skall handla ifrån olika nätbutiker så kan du handla via Sponsorhusets > 630 st internetbutiker, och med det stötta vår scoutkår.

Läs igenom bifogad fil och följ dessa steg, så är du på god väg att stötta vår verksamhet, genom att det du handlar från en stor mängd internetbutiker genererar pengar som går till vår verksamhet.

I filen finns bl.a. en länk till en film som beskriver hur allt detta fungerar.

Dela gärna med dig av bifogad fil till vänner och bekanta som också kan stötta oss, när de ändå kanske handlar på nätet.