Det är otroligt inspirerande att få vara med och stötta utveckling av unga i vårt samhälle och göra dem redo för livet.

je-00190-2008-3943

Att vara vuxen inom Scouterna innebär att du gör skillnad för andra samtidigt som du får möjlighet att lära dig nya saker, skapa äventyr och utveckla ditt eget ledarskap.

Läs mer här

Du som förälder eller annan vuxen är hjärtligt välkommen att ta kontakt med oss för att se på vilket sätt just du skulle kunna engagera dig i vår kår.

Som vuxen och ledare så erbjuds du att ständigt utvecklas då vi möts av nya erfarenheter och nya perspektiv på livet.

Varmt välkommen till ett skönt gäng med ledare som har roligt tillsammans med varandra och ihop med våra scouter.

Är detta något du tycker låter intressant så kontaktar du mig.

Är du i åldern för någon av våra scoutavdelningar, så kontaktar du ansvar avdelningsledare för att se om det finns plats att gå med.

Vänliga scouthälsningar

Henrik Widestrand